Külföld

2011.10.24. 09:30

A vér és méz földjén: Angelina Jolie filmjének trailere az amerikai mozikban

Bemutatták Angelina Jolie boszniai filmjének trailerét a hét végén az észak-amerikai mozikban. In the Land of Blood and Honey (A vér és méz földjén) című film rövid beharangozójában kibontakozik a feszült szerelmi dráma, egy szerb férfi és egy bosnyák nő egymásra találása és elszakadása a boszniai háború kitörésének előestéjén.

MTI

Jolie rendezői bemutatkozásának forgatása egy évvel ezelőtt ellenérzéseket váltott ki Boszniában, mert egy háborús áldozatokkal foglalkozó női érdekvédelmi csoport úgy élte: az alkotásban a női főhős megerőszakolójába szeret bele. A színésznő-rendező akkor azt kérte, várják meg, amíg a film elkészül, ne ítéljék meg látatlanban a filmjét.
   
Jolie maga írta a produkció forgatókönyvét, és boszniai színészeket választott a főszerepekre. A forgatás párhuzamosan két nyelven zajlott, így egy angol és egy szerbhorvát nyelvű változat készült a filmből. A felvételek egy része Budapest környékén folyt, ezért a sztár több hónapra Magyarországra költözött a családjával.
Az amerikai bemutatóra december 23-án kerül sor.

A filmelőzetest itt megtekintheti:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!