Külföld

2011.07.26. 10:38

Kikerült a kórházból Schwarzenegger fia

Los Angeles - Kikerült a kórházból Arnold Schwarzenegger szörfbalesetben súlyosan megsérült fia. Közben Schwarzenegger új beadványt nyújtott be a bíróságra, amelyben visszavonta azt a korábbi kérelmét, hogy ne ítéljenek meg feleségének nőtartást.

MTI

A volt kaliforniai kormányzó válófélben lévő felesége, Maria Shriver kedden egy Twitter-üzenetben jelentette be, hogy a 13 éves Christopher, aki több mint egy hetet töltött kórházban, hétfőn hazatérhetett.
Közben Schwarzenegger új beadványt nyújtott be a bíróságra, amelyben visszavonta azt a korábbi kérelmét, hogy ne ítéljenek meg feleségének nőtartást. Egyúttal azt is felajánlotta, hogy mégis kifizeti neje válóperes ügyvédi költségeit.
Shriver július 1-jén indított válópert férje ellen, azt követően, hogy kiderült: Schwarzeneggernek gyermeke van a család házvezetőnőjétől.


Jobban van Schwarzenegger fia

Arnold Schwarzenegger 13 éves fia "már sokkal jobban van", és gyógyul azokból a sérülésekből, amelyeket a hét végén súlyos szörfbalesetben szerzett.
"Köszönet a Christophernek nyújtott támogatásért" - írta a színész a Twitter közösségi portálon. "Sokat jelent nekem és neki is. Sokkal jobban van, hamarosan teljes lángon kapjuk őt vissza" - folytatta Kalifornia volt kormányzója. 
A legfiatalabb Schwarzenegger csemete a hét végén szenvedett súlyos szörfbalesetet Malibun: egy nagy hullám sodorta el, több csontja eltörött, összeesett a tüdeje. 
A válófélben lévő Arnold Schwarzenegger és neje, Maria Shriver közösen kiadott közleményében csak annyit írt, Christopher megsérült a strandon, de teljes felépülésre számítanak. 
Shriver július 1-jén nyújtott be válókeresetet, miután kiderült, hogy férjének házasságon kívül is van egy fia, aki a család házvezetőnőjétől született.



Szörfbalesetben súlyosan megsérült Schwarzenegger fia

Súlyosan megsérült egy szörfbalesetben Arnold Schwarzenegger volt republikánus kaliforniai kormányzó és filmszínész 13 éves fia, az intenzív osztályon ápolják – közölte a hét végén az amerikai média és több családtag.

Christopher Schwarzenegger számos csonttöréstől és légmelltől szenved, miután a múlt hét végén szörfbalesetet szenvedett egy malibui strandon – írta a People magazin és a TMZ hírportál.
   
„Néhány napja fiunk, Christopher balesetet szenvedett a strandon... Ő egy stramm fiú és várhatóan teljesen felépül” – tudatták közös közleményükben a különváltan élő szülők, Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver.
   
Christopher vasárnap óta intenzív osztályon fekszik – mondta el egy, a családhoz közel álló forrás a People magazinnak, hozzátéve, hogy Shriver, aki 1986-ban ment férjhez a volt kaliforniai kormányzóhoz, azóta a fia mellett van a kórházban, akit apja is meglátogatott.
   
Nővére, Katherine Twitter-üzenetében arról írt, hogy Christopher "állapota javul".
   
A baleset hírét azután jelentették be, hogy a sajtóban napvilágot látott: a 63 éves volt kaliforniai kormányzó elutasította, hogy a válás kimondása után feleségtartást fizessen az 55 éves Schrivernek. A TMZ úgy tudja, hogy egykori filmsztár közös felügyelet akar két kiskorú fiuk, a 17 éves Patrick és Christopher felett.
   
A házaspárnak két lánya is van, a 21 éves Katherine és a 19 éves Christina.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!