Külföld

2009.11.20. 11:37

Holtan találták a topmodellt lakásában

Holtan találták párizsi lakásában Daul Kim dél-koreai topmodellt, aki nemrég még a párizsi és a londoni divathéten szerepelt.

MTI

A húszéves modellre csütörtökön talált rá a francia rendőrség - számolt be a dél-koreai külügyminisztérium egyik munkatársa, aki azonban nem közölt részleteket.
   
Sajtóbeszámolók öngyilkosságként emlegetik az esetet, de hivatalos források még nem erősítették meg a halál okát. A modellt képviselő Esteem ügynökség képviselője, valamint Daul Kim családja úton van Párizsba.

A Szöulban és Szingapúrban nevelkedett Kim Ázsiában modellkedett, mielőtt 2007-ben a párizsi divathéten debütált. Dolgozott a Chanelnek, Dries van Nitennek, valamint a Martin Margiela háznak is. Rendszeres szereplője volt a New York-i, milánói, párizsi és londoni divatheteknek.
   
A modellkedés mellett festőként és videofilmesként is elismertségre tett szert. Daul Kim blogjában kimerültségről és depresszióról panaszkodott, dél-koreai bloggerek épp ezért úgy vélik, hogy a divatvilág felől rá nehezedő nagy nyomás késztethette esetleg öngyilkosságra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!