Külföld

2009.11.08. 13:28

Bruni-Sarkozy nyolc éven át járt pszichoterápiára

Párizs - Topmodell korában soha nem gondolt pszichoanalízisre, apja halála után mégis nyolc évig járt kezelésre - vallotta be Carla Bruni-Sarkozy a szombaton a France 3 csatornán sugárzott dokumentumműsorban.

MTI

A La premiere séance (Az első kezelés) című programban neves emberek meséltek arról, hogyan jutottak el a pszichoanalízishez, és milyen tapasztalataik voltak a rendelői díványon.

A filmben megszólaltak más hírességek is, köztük Karl Lagerfeld, a Chanel cég divattervezője és Claude Chabrol filmrendező.

"Semmit sem tudtam a pszichoanalízisről, és nem is gondoltam rá. Fiatal voltam, tele energiával, semmi szükségem nem volt terápiára... Egészen 28 éves koromig" - mesélte a ma már 41 éves francia first lady Gerard Miller rendezőnek.

"Azután, hogy meghalt az apám, összetört az életem, és én testtel-lélekkel belevetettem magam a pszichoanalízisbe" - elevenítette fel az egykori topmodell, énekesnő, hozzátéve, hogy nyolc évig járt terápiára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!