Külföld

2009.09.30. 16:26

Robbie Williams visszatért: titkok a Take That háza tájékán (videóval)

ZH - Robbie Williams új albumainak részletei nyilvánosságra kerültek, a Bodies című videóját már bárki megnézheti, sőt a Take That-tel való újraegyesülést is megerősítette, még ha el is viccelte...

nincs nev

Robbie Williams visszatérésével kapcsolatban egyre több információ szivárog ki. Ahogy azt a Mirror hétfői számában közölte, Robbie újra stúdióba vonult a  Take That tagjaival, hogy titokban felvételekről tárgyaljanak.

Kedden a lap már úgy értesült: a tárgyalások olyan jól alakultak, hogy azokat másnap folytatják. Mindenesetre Robbie kínosan ügyel arra, nehogy túl sok részletet kiszivárogtasson arról, mi is folyik az egyezkedéseken, mit is akarnak korábbi bandatársai: Gary Barlow, Mark Owennel, Howard Donalddal és Jason Orange.

A GMTV egyik riportere elcsípte Robbie-t egyik éjjel, amint épp elhagyta a stúdiót, és kifaggatta terveiről.
Robbie viccesen csak ennyit mondott: „Megmondom neked, mit is csinálunk mi itt pontosan: közeledik a téli olimpia, és azon gondolkodunk, hogy bejegyeztetnénk anglia legelső 5 fős férfi versenyszán csapatát."

Annak ellenére, hogy visszatérésének eddigi gyümölcseit jó pár kritika érte, úgy tűnik, a 35 éves sztár igencsak formában van, és korai jóslatok szerint új albuma teljes gőzzel a listák élére juthat november 9-i megjelenését követően.

A tracklista: Morning Sun, Bodies, You Know Me, Blasphemy, Do You Mid, Last Days Of Disco, Somewhere, Deceptacon, Starstruck, Difficult For Weirdos, Superblind, Won't Do That and Morning Sun Reprise.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!