még lehet pályázni

2019.07.03. 08:30

Zarándoknap és rajzverseny

Balla Tibor

A Mária út Közép-Európa legnagyobb zarándok­útja, amelynek két fő ága közül az észak–déli áthalad a térség Duna menti településein is. A Mária út Egyesület ez évben immár ötödik alkalommal rendezi meg a nagy sikerű, 1Úton elnevezésű nemzetközi zarándoknapot. Az idei zarándoklat az édesapákért kerül felajánlásra. A zarándoklat kulcsi regionális szervezői biztatják és kérik a térség általános iskolás tanulóit, hogy készítsenek pályamunkát Az én édesapám címmel. Pályázni két kategóriában lehet: az alsó tagozatos tanulóknak A4-es méretű rajzzal, a felső tagozatos tanulóknak maximum egy A4-es oldalnyi, kézzel írott elbeszéléssel.

A beküldés határideje: 2019. július 7. Postacím: 2458 Kulcs, Kossuth Lajos utca 85., Faluház. A borítékon a név és pontos lakcím mellett kérik feltüntetni: „Pályázat”. Az eredményhirdetésre 2019. augusztus 24-én, a zarándoklat napján kerül sor. Mindkét kategóriában az első öt legjobb pályamű jutalomban részesül. A rajzokból kiállítást rendeznek a kulcsi faluházban, és a kiállítási anyagot felajánlják más hasonló közösségi házaknak is. Örömteli alkotómunkát kívánnak a szervezők!

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában