nyílt nap

2019.03.23. 10:00

Várják a jövő óvodásainak szüleit

Balla Tibor

A Dunaújvárosi Óvoda mind a 12 tagóvodája várja a leendő óvodásait, s szüleiket a nyitott napokra március 26, 27, 28-án (kedd, szerda, csütörtök), ahol rövid betekintést nyerhetnek az óvodai nevelésbe, a tagóvodák életébe, valamint megismerkedhetnek az ott dolgozókkal. Ezzel a lehetőséggel szeretnék segíteni a családokat az óvodaválasztásban.

Az óvodai napirend zavartalansága érdekében a fenti napokon délelőtt 9-től 11-ig, délután 15 órától 16.30 óra között várják szeretettel az érdeklődő szülőket, kisgyermekeket.

Kérnek minden kedves szülőt, hogy kukkantsanak be több óvodába, amit szívesen választanának abban az esetben, ha helyhiány miatt gyermekük nem kerül be az első helyen megjelölt óvodába. Körzetenként 2-3 óvoda várja a gyermekeket, így célszerű meglátogatni több intézményt is. Mindegyik óvoda magas szakmai színvonallal működik, képzett szakemberek segítik a gyermekek harmonikus fejlődését.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában