DUE nyitott kurzusa

2019.03.12. 10:00

Újabb kalandozások a Mindenki Egyetemén

Dunaújváros Április 6-án két izgalmas előadással folytatódik a Dunaújvárosi Egyetem Mindenki Egyeteme programja, amely ezúttal a Kalandozások a társadalomtudományok és a pedagógia világában címen fut majd.

Szabó Szabolcs

Mint emlékezhetünk rá, a Dunaújvárosi Egyetem a 2015/2016-os tanév első félévében indította el a Nyitott Egyetem programját a város és a régió lakóinak. A kezdeményezés célja volt, hogy a Dunaújvárosban és a környékén élő lakosok számára az egyetem megnyissa kapuit, és az érdeklődők izgalmas kurzusok formájában bekapcsolódhassanak az intézmény képzéseibe. A DUE 2016 őszén megújult Mindenki Egyeteme címmel hirdette meg programjait. A Mindenki Egyetemén részt vevők megismerhetik belülről a Dunaújvárosi Egyetem életét, oktatóit és hallgatóit.

Napjaink fontos témáit érintik a tavaszi előadások Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Az előadás-sorozat a jelentkezők számára a Dunaújvárosi Egyetem jóvoltából ingyenes. Fontos kiemelni, hogy a Mindenki Egyetemére bárki jelentkezhet, akit a meghirdetett előadás témái közül valamelyik érdekel. A Mindenki Egyeteme programjai közül bármelyik, de akár az összes meghirdetett előadás is választható – ezt a jelentkezési lapon kell majd jelezni.

A Mindenki Egyeteme programjában részt vevők számára a részvételről a félév végén elismerő emléklapot adnak át a szervezők.

A Mindenki Egyetemére való jelentkezés feltétele, hogy az érintett kitöltse a jelentkezési lapot, amely elérhető az uniduna.hu világhálós oldalon. Telefonon érdeklődni lehet: Szabó Eleonóra tanulmányi előadónál (25/551-232), vagy e-mailben: [email protected]. A jelentkezési határ­idő március 31.

A sorozat április 6-án 9 órakor Sitku Krisztina: Egyetemi társadalmi felelősségvállalás – a DUE és a város című előadásával kezdődik, majd ezt követően az érdeklődők dr. Csiszér Annamária Európa jövője – társadalmi jövőképesség című előadását is meghallgatják az intézmény főépületének 308-as termében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában