vöröskereszt

2019.04.05. 10:30

Tevékenységi körük bővülni fog

Tóth Alexandra

Fotó: pixabay

A Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Szervezete több ponton bővíti tevékenységi körét. Allergiatesztet (állati szőr, pollen, élelmiszer és más allergének iránti túlérzékenység) készítenek, prosztatadaganatra (normál értéktől eltérő elváltozásokra utalhat) valamint gyomorbántalmakra, koleszterinszintre, vashiányra, hemoglobinszintre végeznek szűrést.

A szív működési zavarainak felismerése érdekében EKG-vizsgálatot csinálnak, mérnek vérnyomást, vércukorszintet, testzsírszázalékot, valamint a BMI segítségével meghatározzák, hogy a páciens életkor, nem, magasság és testsúly aránya szerint milyen tápláltsági kategóriába esik. Utóbbi négy a fenti, térítésköteles vizsgálatok mellé ingyenesen kérhető.

A Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Szervezetének munkatársai szeretettel várják az érdeklődőket, a szűrővizsgálatokra jelentkező cégeket, vállalkozásokat és minden olyan személyt, aki fontosnak tartja az egészsége megőrzését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában