tippje meghozhatja gyümölcsét

2018.07.14. 16:15

Szurkoljon a Városháza téren és nyerjen!

Végéhez közeledik az oroszországi labdarúgó világbajnokság. A legizgalmasabb mérkőzéseket Dunaújvárosban a Városháza téren élőben szurkolhatja végig.

duol.hu

Szurkoljunk együtt végig a vb döntőt a Városháza téren – és tippeljük meg a győztest egy háromnapos balatoni nyaralásért!

Nem csupán azért jó a főtéren meccset nézni, mert együtt még szurkolni is jobb, hanem azért, mert ezúttal a legpontosabb tippelőnek nyerni is lehet.

Játékot hirdetek azoknak, akik a főtéren nézik a vb döntőt.

Aki eltalálja a mérkőzés pontos végeredményét, tehát ha tizenegyes rúgásra kerül a sor, akkor azt is „előre tudja”, azt vendégül látja városunk a DVG Zrt balatonkenesei üdülőjében, s 3 nap 2 éjszakára beköltözhet szeretteivel, barátaival az egyik 5 személyes apartmanba.

Csak a téren szavazók szavazata érvényes, éppen ezért a szavazólapokat a mérkőzés előtt lehet átvenni, s ott is gyűjtik össze. Amennyiben több tökéletes tipp születik, akkor sorsolással döntjük el a közvetítés végén, hogy ki lesz a kedvezményezett.

Íme, az én tippem:

Horvátország nyer hosszabbítás után 2:1-re.

Nem csupán azért szurkolok nekik, mert a történelmünkben számos kapcsolódási pont van, hanem azért is, mert tetszik a hősies, elkötelezett játékuk.

Ráadásul kedvelem is a horvátokat – írja Dunaújváros MJV polgármestere, " target="_blank" rel="noopener">Cserna Gábor a népszerű közösségi portál oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában