28. KRÚDY-NAP TURISZTIKA VERSENY

2019.11.07. 14:00

Remekeltek a Rudas diákjai

Remekül szerepelt, harmadik helyezést érte el Siófokon a 28. Krúdy-napok Turisztikai Versenyén a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma 3 fős csapata.

duol.hu

A DSZC tájékoztatása szerint a Berta Alexandra, Simon Dorina és Takács Dorina alkotta turizmus ágazathoz tartozó 12. évfolyamos csapat sikeresen felkészült az 1920-30-as évek Balaton világából, amelyet prezentáció keretében, angol nyelven mutattak be a 3 tagú zsűri előtt.

Ezt követően különböző nehézségű feladatokat oldottak meg, melyek összesítése után született meg az előkelő III. helyezés. A diákok szakmai felkészülését Horváth Csaba tanár segítette, az angol nyelvi lektorálásban Matussné Füleki Hella tanárnő közreműködött. Az országos siker jó visszajelzés az iskola tanulói és tanárai számára a turizmus ágazaton folyó oktatásban, hiszen egy nem régen indított képzésben először mérettették meg magunkat.

Fotó: dunaujvarosiszc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!