Programtippek

2017.10.19. 09:45

Kikapcsolódásra vágyik? Kaptár koncert és szüreti táncház is lesz hétvégén!

Van már programod? Összegyűjtöttük milyen lehetőségek közül választhatunk hétvégén.

Nagy Annabella

A hétvégi program kínálat fiataloknak és időseknek is egyaránt kedvez, olyan lehetőségek közül válogathatunk, mint egy fergeteges, igazi metál Kaptár buli, vagy Retro vetélkedő, de lesz Szüreti táncház is! Nézzük, mik várnak ránk!

Retro Vetélkedő

Október 20-án, pénteken sem fogunk unatkozni! A dunaújvárosi MMK-ban retro vetélkedőt tartanak. Ha úgy érzed toppon vagy a régi idők táncdalaiból, filmjeiből és zenéiből ezt a vetélkedőt neked találták ki. Verbuválj össze egy 4 fős csapatot és jelentkezz! (Jelentkezni a 405-663-as telefonszámon lehet Kováts Rózsánál.)

Forrás: http://www.mmkkht.hu/

„Cukorbetegségről, nemcsak cukorbetegeknek”

Október 20-án pénteken a Munkás Művelődési központ nagytermében a cukorbetegséggel kapcsolatos ismeretterjesztő programot szervez a Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete (FEMECE).

15 órai kezdettel állapotfelméréssel, vércukorméréssel, dietetikai tanácsadással egybekötött előadást hallgathatnak meg az érdeklődők. A rendezvényen rövid előadást tart dr. Pátkay József diabetológus, belgyógyászat osztályvezető főorvosa, majd kötetlen beszélgetésre van lehetőség a főorvos úrral és diabetológiai szakasszisztensekkel. A program ingyenes!

70 maratonnal a Dunáért

Ahogy arról már beszámoltunk újra Dunaújvárosba látogat Hidvégi-Üstös Pál. Az ultramaratonista idén ősszel végigfutja a Duna teljes, 3.000 km hosszú partszakaszát. 2017. október 20-án, pénteken 16 órakor Dunaújvárosba is ellátogat, hogy felhívja a figyelmet a környezetbarát közlekedés és a Duna Régió Stratégia fontosságára! Csatlakozzon Ön is az egyedülálló sportteljesítményhez! További információkért kattintson ide!

Utószó a Kortársban

Az Utószó következő vendége Bárdos Deák Ágnes. Az őt hallgathatják az érdeklődők október 20-án, pénteken 20 órától a Kortárs Művészeti Intézetben. A beszélgetést koncert követi. A belépés ingyenes! Ne hagyja ki!

Sport

Október 20-án sok program közül választhatunk, de a sport szerelemeseire is izgalmas meccsek várnak:

Drukkolhat az Acélbikák mérkőzésén a csapatnak:

Az eseményről további információkat ide kattintva találhat!

Vagy a DUE-Renalpin Futsal csapatának:

Az eseményről további információkat ide kattintva találhat!

Szüreti táncház

Október 21-én, 18 órakor vár az MMK minden táncos kedvű felnőttet. Nem tud táncolni? Nem gond! Tánctudás és előképzettség nélkül is remekül szórakozhat. A belépés díjtalan!

Koncertek a Kaptárban

Táncolni szeretnél, de teljesen kötetlenül, némi alkohol társaságában egy éjszakába nyúló buliban? Jön a Heartkiller és Born Again koncert a dunaújvárosi Kaptárban! Ingyenes a belépés minden veretős bulizós metál arcnak. Egy kis ízelítőnek itt egy videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában