segítőkész kulcsiak

2019.04.04. 13:00

Polgármesteri köszönet a kulcsi tűzoltó civileknek

Tegnap délután a Kossuth Lajos utcában kigyulladt egy ház. A bejelentésre két rohamkocsival érkeztek ki a Dunaújvárosi Hivatalos Tűzoltók. Az oltást vezető tűzoltó elmondta, hogy a segítőkész kulcsiak nélkül mára bizony egy leégett ház romjait láthatnánk csak a helyszínen.

duol.hu

Ezért szeretném megköszönni a figyelmes gondoskodást, a mérlegelés nélküli segítőkészséget és a félelem nélküli tűzoltást minden jelenlévőnek, így Papp Sándornak, Bányai Ottónak, Orbán Zsoltnak, Iványi Zoltánnak, Király Sándornak is. Külön köszönet a közelben dolgozó csatorna kivitelező gárdának is, akik nagy bátorsággal, emberi helytállással példásan kitettek magukért. Közülük ment fel egy bátor fiatalember a padlásra, hogy ott is oltsa a tűzet: Daroczi Gábor, Gyulai Csaba, Balog Dániel.

Fotók: kulcs.org

Az oltás megkezdése nélkül a szakember tájékoztatása alapján még 5 perc és teljesen kiégett volna a ház. Köszönöm a példás helytállást még egyszer- mondta el lapunknak Jobb Gyula, Kulcs polgármestere, olvasható Kulcs honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában