pentele police

2017.10.25. 08:00

Jól horgásztak a zsaruk!

Az év utolsó horgászversenyén ismét nagyszerűen szerepeltek a dunaújvárosi rendőrök, a Pentele Police tagjai, Szakács Krisztián és Kovács Roland az első helyen végzett közel 47,5 kg kifogott hallal.

DH

gggggg

A csapatbajnokság befejezése után még egy megmérettetés várt az újvárosi zsarukra, ezúttal párosokat alkotva kellett minél több halat a szákba terelni a Kaposvár mellett, egy erdő közepén található, festői szépségű Tókai Parkerdő horgásztavon. A HO.KED.LI Rendőr Horgász Egyesület hagyományos évzáró viadala, a Mosella Rózsahegyi emlékverseny, amelyre idén is az ország minden részéből érkeztek versenyzők. A dunaújvárosi rendőrök ezúttal négy párost alkotva vettek részt a rendezvényen, amely rekordfogásokat, és nagyon szép újvárosi sikert hozott.

A fotó előterében Kovács Roland versenyzés közben Fotók: amatőr

A ragyogó napsütés, a kellemes őszi meleg a tóban lakó pontyok, keszegek, kárászok étvágyát is meghozta, főleg a tó napos oldalán jelentkeztek folyamatosan a felkínált csalikra. Nagy verseny alakult ki a párok között, és már a verseny befejezése előtt látható volt, hogy nagyon komoly zsákmányra lehet számítani a horgászoknak.

A mérlegelésnél aztán kiderült, hat óra alatt, a Pentele Police Szakács Krisztián és Kovács Roland alkotta párosa 47 360 gramm halat fogott, és ezzel megnyerte az emlékversenyt.

Szakács Krisztián és Kovács Roland a kupával

Az újvárosi zsaruk további csapatai is jól szerepeltek, alig maradtak el a dobogós helyezésektől. Tomkovics László és Petrics István páros a 4., Szabó Attila és Nagy Tibor az 5., Körmendi János és Mátraházi István a 7. helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában