25 éve írtuk

2018.10.05. 09:30

Napilapja lesz ennek a városnak

Az energiaárak a korábbinak a sokszorosára növekedtek – írta huszonöt évvel ezelőtt, 1993. október 5-én címlapján elődünk, A Hírlap.

Pekarek János

Fotó: Pixabay

– Nőtt a távfűtés és melegvíz-szolgáltatás díja is, annak ellenére, hogy a vasmű a technológiai folyamatokban hasznosíthatatlan, úgynevezett hulladékhőt is bevezeti a városi távfűtőrendszerbe.

A dráguló távfűtés mind több közületet arra késztet, hogy gázfűtést alkalmazzon. A vasmű nyáron 20, télen 9 százalékot fedez hulladékhőből a városi távfűtőrendszerben.

Az Állami Vagyonügynökség a közelmúltban bejelentette, hogy megkezdi a gyógyszertárak privatizációját a vitatott tulajdonjog végső eldöntésétől függetlenül, s hogy október elsejei hatállyal vállalati biztosokat nevez ki a budapesti és a 19 megyei gyógyszertári központ élére. Erőfitogtató, jogellenes döntést hozott az ÁVÜ – jelentette be dr. Köllner Ferenc, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének főtitkára.

1993. november elsejétől hetente ötször jelenik meg A Hírlap. A szerkesztőség átáll az elektronikus lapszerkesztésre. A lap hétköznap 8, szombaton 12 oldalas lesz, pénteken tévéműsorral.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában