ne hagyja ki

2019.06.22. 08:30

Nagy nyári SMS játék!

duol.hu

Hová utazna egymillióból? Kezdjen el gondolkodni rajta! Játsszon velünk július 1-től öt napon keresztül, és akár már egy SMS beküldésével is megnyerheti a fődíjat, az egymilliós utazási utalványt! Vigye el a családot a görög tengerpartra, vagy Máltára, de ha ahhoz van kedve, legyen akár Horvátország, Olaszország, Portugália! Esetleg egy luxus hajóút a Karib-tengeren? Egymillióba az is belefér! Miért is hagyná ki?

A játék lényege, hogy július 1. és 5. között, minden nap megjelentetünk lapunkban egy kódot, amelyet SMS-ben be kell küldenie, az aktuális nap végéig, 24.00 óráig. Akár naponta is nyertese lehet a játéknak, hiszen minden beküldött adott napi kóddal részt vesz az aznapi sorsoláson is! A nyeremények pedig: az első napon egy kempingszett, amiben van 2 db kempingszék és 2 db hűtőtáska, a másodikon egy wellness hétvége (2 fő részére 2 éjszaka a Bonvino Wine & Spa Hotelben Badacsonytomajban), a harmadikon két kerékpár (egy női és egy férfi), a negyediken egy családi kempingsátor (6 személyes, könnyen felállítható), az ötödiken egy belföldi nyaralás (6 éjszaka 2 fő részére az Ambient Hotel & AromaSPA****, Sikondán – Superior Illatszobában).

Az Utazzon lapunkkal! játékban kiadónk minden megyei napilapja részt vesz, így a napi nyeremények mindegyikéből 14 darab van, egy-egy minden lapunk saját olvasói számára, a játék végén viszont az összes beküldő között sorsoljuk ki az 1 db 1 millió forint értékű utazási utalványt! (A részletes játékszabályzat a duol.hu/jatekszabalyzatok oldalon található.)

Július 1. lesz az első nap, amikor éjfélig be kell érkeznie a napi kódnak, majd még ötször lesz sorsolás! Először július 2-án, kedden, 13.00 órakor. Ne feledje, július 1-én indul a játék!

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában