változás

2019.08.12. 09:30

Módosul a dunaújvárosi urnatemető ünnepi nyitvatartása

duol.hu

Az augusztusi főünnepek és a nemzeti ünnephez igazodó hosszú hétvége alatt változik a katolikus nagytemplom alatt található urnatemető látogathatósága: a kegyeleti hely augusztus 15-én (csütörtökön), valamint augusztus 18-tól augusztus 20-ig (vasárnaptól keddig) csak hozzátartozói mágneskártyával lesz látogatható a Szórád Márton útra néző bejárat felől, naponta délelőtt 10 órától este 20 óráig. Más napokon a látogatási rend változatlan.

A hosszú hétvégéhez kapcsolódó szűkített nyitvatartás ellenére érdemes lesz a közeljövőben azoknak meglátogatnia az urnatemetőt, akiknek szerettei itt nyugszanak. Folytatódott ugyanis a katolikus plébánia azon célkitűzése, hogy a dunaújvárosiak méltó végső nyughelyévé tegye a belvárosi urnatemetőt. A civil adószázalék felajánlásokból gazdálkodó Dunaújvárosi Római Katolikus Templom és Iskolaépítő Alapítvány beruházásában teljes körűen megújult az urnatemető központi terme: az aranyvölgyi parkolók felől a ravatalozó teremben új díszfüggönyözés és díszmegvilágítás köszönti mostantól méltóságteljesen a megemlékezőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!