csodálatos kezdeményezés

2018.12.04. 17:00

Mesedélután a gyermekosztályon

Két dunavecsei óvodapedagógus, Budainé Krajcsovics Anita és Duda Attiláné tartott bábelőadást és hozott mikuláscsomagokat a gyermekosztályra december 3-án délután.

duol.hu

A két édesanya régi vágya volt a beteg gyermekek esetleges fájdalmán, az otthonuk átmeneti hiányán enyhíteni, így fogalmazódott meg bennük az ötlet, hogy egy meseélménnyel kedveskedjenek a kórház betegellátó osztályain fekvő gyermekeknek.

Fotó: Pantaleon.hu

Az előadáshoz a bábokat maguk készítették, valamint a dekorációs elemek elkészítésében segítségükre voltak a Dunavecsei Petőfi Sándor Általános Iskola 2/a. osztályos gyermekei is. Kezdeményezésükhöz számos támogató csatlakozott – Hankook Tire Magyarország Kft., Bokor Tamás és családja, Petman Bt., Cz-Axis Kft., Viva Natura Alapítvány, Komáromi Gábor és Jakab Erika –, akik tárgyi eszközök felajánlásával, játékok, valamint mikuláscsomagok megvásárlásához pénzbeli támogatással nyújtottak segítséget. Az előadás megvalósítását támogatta Tóth Judit is, a Kisapostagi Mosolykert Óvoda vezetője.

Fotó: Pantaleon.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!