A népmesepontban

2018.09.19. 17:00

Mese, mese mátka címmel hirdetnek vetélkedőt

A nyáron készült el és avatták fel ünnepélyes keretek között az MMK-ban létrehozott CsupaCsoda Birodalom elnevezésű Népmesepontot, amely vetélkedőt hirdet a dunaújvárosi és Dunaújváros környéki általános iskolák 3–4. osztályos alsó tagozatos tanulói számára.

duol.hu

A vetélkedősorozat, hagyományaikhoz híven, ez a mostani feladat sem igényel külön felkészülést a gyerekektől – hiszen minden kisgyerek szereti a meséket, az állatokat, a meseszerű történeteket – velük kapcsolatos kérdéseket kapnak a vetélkedőn.

A szervezők célja nem más, mint, hogy a kis csapatok szórakozva, a mesék birodalmában vidáman tölthessenek el egy délutánt, mégpedig közös élményeket szerezve önmaguknak és egymásnak is.

Négyfős csapatok jelentkezését várják a Munkásművelődési Központban. A versenycsapatok kialakíthatók egy osztályból, de lehetnek vegyes összetételűek is. Minden csapatnál egy felkészítő felnőttet – aki lehet szülő is – meg kell nevezniük a jelentkezőknek.

Várják a jelentkezéseket a Népmesepontban

A jelentkezéseket folyamatosan várják 2018. szeptember 27-ig.

A verseny időpontja: 2018. október 2., 15 óra.

Helyszín: MMK CsupaCsoda Birodalom az MMK-ban –Népmesepont.

A nevezéssel kapcsolatosan kérnek minden iskolát, hogy jelentkezési szándékukat a határidőn belül jelezzék! Nevezni csak az előre közzétett jelentkezési lapon lehet, amelyet a szervezők kérnek eljuttatni a Munkásművelődési Központba Kováts Rózsa szakmai vezető részére (személyesen, e-mailen, vagy levélben).

Nevezési határidő: 2018. szeptember 27.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában