jövő héten hétfőn kezdik el a munkálatokat

2020.02.07. 10:00

Már munkában a Carrisa jótékony csapata

Az idei, január 10. és 12. között lezajlott Carissa Kupa jótékony célja a Szent Pantaleon Kórház neurológiai osztályának támogatása volt, ahol egy komplett stroke-őrző kialakítását tervezik az adományokból.

duol.hu

A tornán 1,5 millió forint jött össze, az érdemi munka a napokban kezdődött el egy helyszíni bejárással a kórház neurológiai osztályán. Minderről így számolt be az akciót szervező Carissa Kupa hivatalos közösségi oldala: „A Carissa Kupa jótékonysági akciójának és a stroke-őrző szoba kialakításának első lépéseként szerdán közös bejárást tartottunk a Szent Pantaleon Kórház neurológiai osztályán.

Közös munkaszemle a neurológiai osztályon
Fotók: Carissa

A szövetség és a kórház partnerei először a szoba átalakítását fogják elvégezni, amit a kivitelezők a neurológiai osztály számára támogatásként nyújtanak a megfelelő helyiség létrehozásához.

gy néz ki most a modernizációra váró kórterem

A kivitelezők február 10-én kezdik el az osztályon a munkálatokat, ami bontásból, új beltéri ajtó beépítéséből, új csap és csaptelepek felszereléséből, a villamoshálózat felújításából, szalagfüggöny és szúnyogháló felszerelésből, új nővérpult beépítéséből és festésből tevődik össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!