Új szabályok szerint dolgoznak

2019.10.31. 15:00

Letette esküjét a kulcsi képviselő-testület

Október 30-án tartották Kulcs Községi Önkormányzatának alakuló testületi ülését.

Török Tímea

Fotó: LI

A testület döntött az alpolgármester személyéről. Titkos szavazással egyöntetű döntés alapján Fekete György segíti majd a polgármester munkáját alpolgármesterként.

A képviselő-testület döntött a bizottságokról és tagjairól. Két bizottság állt fel, ahogy az előző ciklusban is. A gazdasági bizottság elnöke Deák Ibolya lett, a bizottságban Oberrecht Tamás és Nagy Anita dolgozik majd. A másik bizottság elnökének Tóthné Vass Anitát kérte fel a polgármester, bizottsági tagként Posch János és külsős tagként Halász Tibor fogja az elnök munkáját segíteni. Ezt követően döntöttek a polgármester, alpolgármester a képviselők és a bizottsági tagok tiszteletdíjáról is.

A kulcsi önkormányzat testületének tagjai esküt tettek
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Módosították a Szervezeti és Működési Szabályzatot, amelyet dr. Neumann Helga jegyző ismertetett. A továbbiakban több folyamatban lévő ügyről döntöttek. Így a „Gazdasági és lakossági szempontból is vonzó településkép kialakítása” című pályázat tárgyában előleget igényelt az önkormányzat.

A kulcsi testület

Kulcson október 30-án tartották az önkormányzat alakuló ülését. Először a képviselők, majd a polgármester is esküt tett.

A testület a következő tagokból áll:

Jobb Gyula, polgármester

Fekete György, alpolgármester

Önkormányzati képviselők:

Deák Ibolya Rózsa,

Nagy Anita,

Oberrecht Tamás,

Posch János,

Tóthné Vass Anita

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában