Sokan várták, és nem csalódtak

2018.09.13. 11:30

Közösségi program lett a show a Városháza téren

Balogh Tamás

Akár egy teltházas táblát is kirakhattak volna a szervezők, pedig hétköznapra esett ez a helyszíni élő műsor. A sikert a gördülékenyen és könnyen követhetően lebonyolított program mellett a három jól egybeválogatott sármos műsorvezető: Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani mágiája biztosította. Hogy a helyszínen izgalmas játékok és háromszázezer forint nyeremény is várt a győztesekre? Mint ahogy az a műsorban is elhangzott: a versenyen kívül maradtak számára szinte érdektelenné vált. Prímán szórakoztak a remek, nyárias időben. Hason siklás egy százasért. Ez a feladat elsőre könnyűnek tűnhetett. A versenyzőnek egy (fürdősamponnal) arra alkalmassá tett műanyag szalagon, nekifutásból hasra vágva magát, és mintegy nyolcméteres „sík csúszás” után kellett tarolnia, a tekebábukhoz hasonlóan elhelyezett műanyag flakonokat.

Papp Kamilla remekül teljesített
Fotó: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

A különös gyakorlatot Balázs vert helyzetből, nagy távolságból a színpadról, de verbálisan igen aktívan követte. Társa, Rákóczi Feri viszont, szinte nyerő pozícióból, a topmodell külsejű hölgy mellől igyekezett minél több információt megszerezni az aspiránstól. A helyzet döntő fordulatot vett, amikor a nem éppen szálfa termetű Vadon Jani is belépett a képbe, és kiváló stílusával igyekezett a vállnyival magasabb hölgy kegyeibe férkőzni. A három vagány szellemes agressziója, a közönség nagy izgalmára, végig megmaradt az ilyenkor illendő keretek között. Többek szerint családi programnak is kiváló volt a show.

Reiner Károly, Ruff Zita és fi uk, Máté is örömmel nézte a produkciót
Fotó: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

Reiner Károly mindhárom műsorvezetőt a kedvenceként emlegette. – Szabadnapot vettem ki, hogy láthassam a műsort. Egyformán kedvelem mindhármat, de ma szerintem a Jani a legbevállalósabb. A játékokra nem jelentkeztem, mert én nem vagyok olyan bevállalós típus, de szívesen végignéztem azokat. A kígyós lány nagyon komoly volt, de én nem szerettem volna azt a feladatot. Ruff Zita is figyelte a produkciót, és a kisfiuk Máté, egy kis finomságért cserében, hagyta nézelődni a szüleit. Az anyuka mondta: – Nagyon tetszik a műsor. Én is kipróbálnám a versenyeket – a bogarasat kivéve, mert azoktól egy kicsit odavagyok! Máté, a kisfiunk nagyon türelmes ezen a délelőttön, lehet, hogy neki is tetszik ez a nagy nyüzsgés. Megérte kijönni, jó program volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában