ízletes verseny

2018.12.29. 08:00

Közeleg a városi kolbászfesztivál!

A mindig nagy érdeklődésre számot tartó Pentelei Kolbászfesztivál időpontja (ahogyan azt lapunkban már közzétettük) 2019. január 26-án lesz, amikor is a kolbásztöltésre jelentkező csapatok és a tipikus magyar étel rajongói a Városháza téren gyűlhetnek össze.

Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: illusztráció

A szép hagyományokra visszatekintő rendezvény évek óta a Városháza teret választotta helyszínéül, mint a legnagyobb és legjobban megközelíthető, rangos teret, ami megfelel az érdeklődés mértékének és a fesztivál színvonalának.

Éppen ezért került januárra az időpont: a rendezők ugyanis nem szerették volna az adventi forgatag és a szilveszteri utcabál rendezvényeit megzavarni a kolbászfesztivál előkészületeivel.

Mivel a rendezvény mindig nagy közönséget vonzott, ezért a szervezők kérik a reménybeli résztvevőket, hogy előre jelentkezzenek a megmérettetésre, és egyben a kolbásztöltő verseny feltételeiről is érdeklődjenek, mégpedig a főszervezőnél, Szabó Tamásnál a 70/617-4532-es számon, illetve e-mailen: [email protected].

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában