jelképes ünnepélyes átadó

2019.06.20. 11:30

Koraszülött-csecsemőágy lett a tombola bevételéből

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara idén februárban kilencedik alkalommal rendezte meg a vállalkozók bálját, amelynek az volt a legfontosabb szerepe, hogy a térség vállalkozói között erősítse az összetartozás érzését egy kötetlen, ugyanakkor rangos, ünnepélyes esemény keretében.

Balla Tibor

20190619 Kórház adomány átadása Dunaújváros Kórház LI DH Králik Gyula Hegyiné Tóth Noémi dr. Juhászné Bordács Vera Krizerné Virág Szilvia dr. Yousif Mahmood Abdulaziz

Ehhez a célhoz igazodik az is, hogy itt adják át az Év dunaújvárosi vállalkozása díjakat. A helyi gazdaság szereplőinek önkormányzata számára fontos az is, hogy a vállalkozók bálja lehetőséget biztosítson egy-egy közhasznú cél támogatására is. Számos helyi kötődésű vállalkozás ajánlott fel díjat a tombolasorsolásra, a fődíjakat 2019-ben a Karsai Zrt. és a Hankook Tire Magyarország Kft. ajánlotta fel. A sok értékes nyeremény mellett a résztvevők tombolavásárlását nagy mértékben motiválja a közhasznú cél is. Idén 688 tombola kelt el, amelyből 344 ezer forint bevétel származott. A tombolajegyekből befolyt összeget a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara idén kiegészítette a közhasznú cél teljesülése érdekében, az elnökség döntése értelmében speciális koraszülött-csecsemőágyakat szereztek be a Szent Pantaleon Kórház csecsemő- és gyermek­osztálya számára.

Dr. Yousif Mahmood Abdulaziz, Králik Gyula és Hegyiné Tóth Noémi
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A városi kamara által felajánlott összegből összesen négy speciális ágy beszerzése történt meg, a jelképes ünnepélyes átadásra tegnap délután került sor, az eseményen a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara képviseletében Králik Gyula elnök és Hegyiné Tóth Noémi titkár vett részt. A kórház részéről dr. Juhászné Bordács Vera vezető ápoló, dr. Yousif Mahmood Abdulaziz osztályvezető főorvos és Krizerné Virág Szilvia osztályvezető főnővér vették át az ágyakat: „Jó egészséget kívánva, köszönetünket fejezzük ki intézményünk vezetése és minden munkatársunk nevében a helyi vállalkozóknak, akik a bálon részt vettek és ezzel hozzájárultak az eszköz beszerzéséhez.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában