fontos lehet

2019.09.02. 10:00

Költöznek: a héten csak nagyon indokolt esetben keressék

Felújítások miatt számos háziorvosi és gyermekorvosi körzet rendelési helye változik a következő napokban.

Körmendi Erzsébet

Fotó: pxhere

Itt a részletes lista: a 12. számú felnőtt háziorvosi körzet (orvos: dr. Janus Ágota), 14. számú felnőtt háziorvosi körzet (orvos: dr. Bartos Krisztina), a 15. számú felnőtt háziorvosi körzet (orvos: dr. Majoros Emese), valamint a 25. számú felnőtt háziorvosi körzet (orvos: dr. Barna Erzsébet) szeptember 2-től megkezdi a visszaköltözést a Váci Mihály utca 9. szám alatti orvosi rendelőkbe.

A költözés ideje alatt a rendelés továbbra is a jelenlegi helyen, a Dunaújváros, Római krt. 47–49. (Rudas Szakgimnázium Kollégiuma) orvosi szobában lesz.

A költözés igényli az orvosok, ápolók közreműködését is, ezért arra kérik a polgárokat, hogy szeptember 2–6. között – vagyis ezen a héten – csak feltétlenül indokolt esetben keressék fel a háziorvosi rendelőket.

Amennyiben lehetséges, a receptfelírások, igazolások iránti és egyéb, halasztható kérelmeikkel szeptember 9-től, jövő héten hétfőtől keressék fel a rendelőket.

A Derkovits utcai rendelőegységben működő 1. számú gyermek háziorvosi körzet (orvos: dr. Ambrus Éva), 2. számú gyermek háziorvosi körzet (orvos: dr. Kunszenti Márta), 3. számú gyermek háziorvosi körzet (orvos: dr. Makkai Noémi) és 12. számú gyermek háziorvosi körzet (orvos: dr. Schmidt Beatrix), továbbá a 11. számú felnőtt háziorvosi körzet (orvos: dr. Esztergom Klára) szeptember 2-án, vagyis a mai napon megkezdi az átköltözést a volt Bánki Donát középiskola épületébe.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában