közlekedők, figyelem

2018.09.23. 11:30

Ismét vágányzárra és pótlóbuszokra kell számítani hétfőtől!

A MÁV-START Zrt. tájékoztatja a Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóságot, hogy 2018. szeptember 24-től 2018. október 03-ig Kelenföld –Érd felső állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest – Székesfehérvár és a Budapest – Pusztaszabolcs vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

duol.hu

A kizárásra kerülő Kelenföld-Érd felső szakaszon fekvő megállóhelyek a módosuló 700-as jelzésű VOLÁNBUSZ járattal közelíthetők meg. A 700-as vonalcsoport menetrendje kibővül, egyes járatok útvonala ideiglenesen Budafokig meghosszabbításra kerül. A járatok összeköttetést teremtenek Érd alsó, Érd felső, Érdliget és Budatétény vasútállomások között. Az óránként közlekedő pusztaszabolcsi vonatokra Érd felsőn biztosítanak csatlakozást.

2018. augusztus 27-től 2018. október 03-ig és 2018. október 18-tól 2018. december 08-ig

Kelenföld – Érd felső vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen feltüntetett vonatok menetrendje módosul, illetve Kelenföld – Százhalombatta és Kelenföld – Baja állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek, a honlapon közzétett menetrend szerint.

2018. október 4-től 2018. október 7-ig

Budapest-Déli állomáson, Kelenföld – Érd felső és Pusztaszabolcs – Dunaújváros állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest – Székesfehérvár és a Budapest – Pusztaszabolcs – Dunaújváros vasútvonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok, illetve Pusztaszabolcs – Dunaújváros állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A kizárásra kerülő Kelenföld-Érd felső szakaszon fekvő megállóhelyek a módosuló 700-as jelzésű VOLÁNBUSZ járattal

közelíthetők meg. A 700-as vonalcsoport menetrendje kibővül, egyes járatok útvonala ideiglenesen Budafokig meghosszabbításra kerül. A járatok összeköttetést teremtenek Érd alsó, Érd felső, Érdliget és Budatétény között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában