Kitártuk a szívünket...

2019.08.06. 11:00

Gazdag repertoárt vonultattak fel a falunapon

Kitártuk szívünk, s a világ beléköltözött! – ezzel a mottóval nyitották meg szombaton a falunapi kiállításokat az új épületben, az aznap felavatott szociális szolgáltató tömbben és a könyvtárban.

Körmendi Erzsébet

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Az érdeklődők láthatják az Év magyar fotója – év magyar fotósa 2019 című tárlatot, Altomün­ster és Nagyvenyim testvértelepülési kapcsolatának 25 évnyi emlékét felvonultató gyűjteményt, a foltvarróklubok is bemutatják munkáikat, valamint láthatják azoknak a művészeknek az alkotásait is, akik adományaikkal hozzájárultak a szociális tömb létrejöttéhez.

A liget árnyas fái alatt a Jó ebédhez szól a nóta nyitotta a színpadi programokat, mégpedig az alapításának 25. évfordulóját ünneplő nagyvenyi­mi Aranydaru Dalkör előadásával. Utána Bódi Gusztit és Margót hallhatta és láthatta a közönség, sokak örömére. A folytatás is elsőként a felnőtteknek szólt: Farkas Imre táncművész Michael Jackson-emlékshow-t mutatott be, majd a gyermekeké lett a porond egy rövid időre: a Csudatáska társulat interaktív műsorának lehettek részesei a kicsik. Varga Ferenc humorista szórakoztatta a nagyérdeműt, őt pedig az altomünsteri vendégek műsora követte. A délután derekán Vargáné Kaiser Katalin, Nagyvenyim polgármestere köszöntötte a falunapozókat. Aztán jöttek a sztárok: Delhusa Gjon, Dér Heni, Bandika és az LGT. Az esti tűzijáték után pedig Nepp-diszkó hozott utcabáli hangulatot a ligetbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!