szép sikerek

2019.03.12. 19:00

Gárdonyi iskola táncosai a dobogón

2019. március 2-án a Violin AMI kis táncosai a Klauzál-kupán mérettették meg magukat. A művészi látványtánc illetve a show-tánc kategóriában kimagasló eredményeket mondhatnak magukénak.

duol.hu

Show-táncban, mini korcsoportban, Simon Emília a Kalózok kincse című produkciójával I. helyezést ért el. Gyermek korcsoportban Theisz Zoé a Kalap című táncával szintén a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Ugyancsak I. helyen végzett gyermek duóban Bornai Andor Márk és Vén Levente a Vasálarcos című táncával. A 3., 4., 5. osztályosok Maszk című koreográfiája II. helyezést ért el.

Művészi látványtánc mini korcsoportban Tóth-Varga Bettina Carmina Burana c. száma a III., Tóth Lolita gyermek korosztályban Toxic című táncával a II. helyen végzett. Kun-Gerendás Rebeka, Tóth Lolita és Tóth-Varga Bettina gyermek trióban, Összhang című koreográfiájukkal II. helyezést értek el. Junior korosztályban Birkás Dóraés Varga Zsófi, Dologház című produkciójukkal a II. helyen végeztek.

Fotó: amatőr

A mini illetve a gyermek korosztály táncosai között két különdíjat osztott ki a zsűri, és nagy sikernek könyvelhető el, hogy mindkettőt Violinos produkció kapta. Az egyiket a Maszk, a másikat a Vasálarcos című koreográfiák kapták.

Gratulálunk a versenyen szereplő gyermekeknek az elért eredményekért és a felkészítő táncpedagógusnak is, aki a táncosokat felkészítette és a koreográfiákat megálmodta, Tóth-Varga Zsuzsanna táncpedagógusnak.

A következő hétvége is eredménydús volt. 2019. március 09-én Veszprémben, a VIII. Connector Nemzetközi Táncfesztiválon vettek részt a 8. osztályos táncosok. Ők a Hobbi-Modern/Kortárstánc kategóriában, Junior korosztályban indultak csoportban, produkciójuk címe, Carmina Burana. A zsűri a produkciót a dobogó III. fokára sorolta. Hobbi-Show/Látványtánc kategóriában Vízhányó Dorina Miért ne? koreográfiájával szintén a dobogó III. fokára léphetett. A diákokat felkészítette, Szerecz Róber táncpedagógus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában