hétfőn áll vissza

2017.11.03. 15:00

November 6-ig változatlan a forgalmi rend

Az előző évekhez hasonlóan a mindenszentek és halottak napja miatt forgalmirend-változás van érvényben Dunaújvárosban a köztemető környékén.

DH

Több tábla is jelzi a megváltozott közlekedési rendet a városi köztemetőhöz vezető utakon. Az ideiglenes közlekedési rend november 6-ig lesz érvényben Fotó: Zsedrovits Enikő

A Temető utca és Vadvirág utca kereszteződésénél „Behajtani tilos” „Kivéve busz és taxi” közúti jelzőtáblák, amíg a Frangepán utca és Páskom utca kereszteződésében „Egyirányú forgalmi út” közúti jelzőtábla, valamint parkolást szabályzó táblákat helyeznek ki. Ezek alapján a Temető utcáról a Frangepán utca felé lehet tovább haladni, amíg a temetőt elhagyva a Temető utcán kell végighaladni, így ezzel is biztosítva a várható megnövekedett forgalmat, valamint a gépjárművek parkolását. A forgalmi rend október 27-én lépett hatályba és majd november 6-án, hétfőn áll vissza az eredeti forgalmi rend. Ezen időszak alatt mind a rendőrség és mind a polgárőrség jelenlétével segíti a gépjárművek zavartalan közlekedését. A gépjárművel érkezőktől azt kérik, hogy a jármű utasterében látható helyen semmilyen értéket ne hagyjanak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában