reggeltől hajnalig

2018.07.20. 08:00

Falunapot rendeznek Nagykarácsonyban

Falunapra várják a vendégeket Nagykarácsonyban ezen a hét végén, július 21-én, szombaton. Az események a sportpálya környékén zajlanak reggel kilenctől másnap hajnalig. Esőhelyszínnek az iskola udvarán található Rendezvények Házát választották.

Balogh Tamás

A délelőtti órákban zajlik majd a főzőverseny, és akkor gyűjtik össze a süteménysütők finomságait is. Mellette a hagyományosan megrendezett futballmérkőzések alapszakasza is zajlik. Az izgalmas versengést a rendőrség, a honvédség, a tűzoltóság és az íjászok bemutatói, kézműves-foglalkozások, valamint pályázati tanácsadás egészíti ki. Mellettük indul a körhinta, a dodzsem és a kisvonat, nyitnak a büfék, a kirakodóvásár, és az ingyenes légvár.

A kulturális műsorok 14 órakor kezdődnek. A színpadon először a hagyományőrző csoportok, a Nagykarácsonyi Néptánc Egyesület, a horvátországi Kórógy, Magyar Hagyományőrző Egyesület, valamint a helyi Vadvirág Nyugdíjas Klub mutatja be a műsorát. Közben alkalmat találnak a napi versenyek eredményhirdetésére, és ekkor jelentik be a „Büszkék vagyunk rád” díj nyertesét. A programsorozatot az előszállási mazsorettek, Németh Dorina, valamint zenés, óriásbábos, interaktív mesejáték is erősíti.

A pop zenés program háromnegyed hatkor kezdődik. Elsőnek Michael Jacksont idézik meg, majd az UFO együttes lép a színpadra. A sorozatot Házibuli Attila, majd utánuk Sihel Ferry és Henna műsora teszi teljessé. Végül minden vendég szerepet kap éneklésben, táncban a Szamaras zenekar fél tízkor kezdődő utcabálján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában