összeállítás

2019.07.12. 18:00

Ez történt a héten

Összeállításunkban a hét vezető híreiből válogattunk Önöknek.

duol.hu

A Dunaújvárosi Egyetem legutóbbi diplomaátadó ünnepségének vendége volt Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter, aki kimagasló szakmai munkássága során eddig is fontos szerepet töltött be a Dunaújvárosi Egyetem és a Paksi Atomerőmű Zrt., valamint a Paks II Zrt. közötti együttműködés kialakításában és elmélyítésében.

A halászcsárdáig kígyózó sorral, sátorépítéssel, könnyed kártyapartikkal egy jó sör mellett és helyi zenekarok délutáni bemelegítős, de szívből jövős, estére tömegmegozgatós-tombolós koncertjeivel indult a hétfő.

A Kulcsi Horgász Egyesület július 6-án gyermekhorgászversenyt rendezett a kulcsi Hullám utca alatti dunai partszakaszon.

A sajtótájékoztató elnöki asztalánál helyet foglalt Cserna Gábor Dunaújváros MJV polgármestere, a DKKA ügyvezetője, Nyakacska Zsolt, a csapat szakvezetői és természetesen az újonnan igazolt három játékos: Itana Cavlovic, Zeeljana Stojak és Triscsuk Krisztina.

A tegnapi napon elérkeztünk a Rockmaraton fesztivál félidejéhez. Varga Zoltán operatív szervezőt kérdeztük az eddigi tapasztalatokról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában