Mozaikkeresők

2018.12.22. 07:00

Értékes ajándékok kerültek nyerteseink karácsonyfája alá

Ismét bebizonyosodott, hogy megéri játszani, hiszen bármikor bekopogtathat a szerencse a bátrak ajtaján.

Tóth Alexandra

Lezárult mozaikkereső játékunk, és megérkeztek szerkesztőségünkbe az értékes nyeremények is. Egy Iphone 7-es telefon, egy robotporszívó, egy zalakarosi wellnesshétvége, egy Asus laptop és egy 500 000 forint értékű Takarékbankszámla talált gazdára. A szelvényt beküldők közül négy szerencsés játékos gazdagodhatott a felajánlott jutalmak valamelyikével, amiket a tegnapi napon Várkonyi Zsolt főszerkesztő adott át a nyerteseknek.

A szerencsés nyertesek nyereményeikkel és lapunk főszerkesztője
Fotó: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

Dér Jánosné nagyon szerette volna megnyerni a fődíjat, az autót, de igazán örült a wellness-hétvégének is. Úgy tervezi, egyik kedves barátnőjét viszi magával a pihenésre. A Hírlapot már 1978 óta követi, de még sosem nyert egyik játékunkon sem. Hasonlóan Bali Istvánnéhoz, aki szintén rendszeresen játszik, de eddig őt is elkerülte a szerencse. Most egy robotporszívót nyert, aminek még annak ellenére is nagyon örült, hogy van már neki kettő otthon. Ilyen azonban, mint ez a modern darab, még biztosan nincs. Hűséges olvasónk, a napi rutinjának része, hogy végigolvassa a Hírlapot.

Gál Istvánné hosszú évekkel ezelőtt egy kávéfőzővel lett gazdagabb az újság révén, ami akkor nagyon jó szolgálatot tett, most pedig egy Iphone 7 boldog tulajdonosa. Igazi, modern nagymama, akit az unokái segítenek eligazodni a korszerű technika világában, és nyitott is az újításokra, de az okostelefonokkal eddig még nem sikerült megbarátkoznia. Amint mondja, itt az alkalom.

A nyeremények közül talán a legértékesebbet, az 500 ezer forint értékű takarékszámlát Kuti Gáborné nyerte. A családjuk már 50 éve Hírlap-olvasó, több játékunkba is neveztek a fél évszázad alatt, és egész eddig váratott magára a szerencse. Amikor bedobta a szelvényt, arra kérte a jóistent, hogy nyerjen egy laptopra valót a grafikusként tanuló unokája számára, és őszintén örült, hogy ebből az összegből megajándékozhatja őt egy sokoldalú géppel. Szőcs Lászlóné, az Asus laptop nyertese egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni az átadón, ő később kapja meg a nyereményt.

Népszerű volt a mozaikkereső

Hatalmas érdeklődés övezte előfizetőink részéről a karácsonyi mozaikkereső játékot. A 14 megyéből összesen 74 360 darab nyereményszelvény érkezett lapcsoportunk játékára, ebből 1246 db köthető a Dunaújvárosi Hírlaphoz, ami városi újsághoz mérten nagyon magas számnak tekinthető. A lapokban november 16-án jelent meg a mozaikkereső gyűjtőszelvény, amire egy tíz darabból álló kép összes mozaikdarabját fel kellett ragasztani, majd az így elkészült képet tartalmazó szelvényt postai úton eljuttatni a kiadóhoz.

A helyes megfejtést beküldők között egy Iphone 7, egy robotporszívó, egy 500 ezer forint értékű, Takarékbank Zrt. által kibocsátott bankkártya, egy Asus laptop, valamint egy wellnesshétvége lett kisorsolva. A lapok közül véletlenszerűen kisorsoltunk hármat, és mindhárom megye egy-egy szerencsés játékosa lehetett gazdagabb egy Toyota Yaris személygépkocsival, közülük azonban egyikük sem volt dunaújvárosi illetőségű. Minden nyertesnek szívből gratulálunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában