konzultációs időszak

2017.11.03. 19:52

Túlzottan nagy titkok nincsenek, igazából az életünkről van szó

ERCSI Szerencsés egybeesésnek nevezte dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke Ercsibe érkezésekor azt, hogy jelenléte szinkronban van a nemzeti konzultációval.

Pálinkás István

Dr. Galambos Dénes, a 4-es számú választókerület parlamenti képviselője, dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke és Győri Máté, Ercsi polgármestere a Polgári estéken Fotó: Zsedrovits Enikő

Mint mondta, más korokban sem volt az különös, ha sorskérdésekkel találkozott a magyarság, „csak mondjuk nem ilyen fajsúlyossal, mint amit akár magyar polgárként, akár a Fidesz közösségeként kell megélnünk gyermekeink és unokáink jövője érdekében”.

Dr. Galambos Dénes, a 4-es számú választókerület parlamenti képviselője, dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke és Győri Máté, Ercsi polgármestere a Polgári estéken
Fotó: Zsedrovits Enikő

Dr. Galambos Dénes, a 4-es számú választókerület országgyűlési képviselője találkozásukkor külön örömét fejezte ki, hogy dr. Kövér László házelnök a Polgári esték keretében Ercsibe látogatva emelte a nemzeti konzultációs időszak tekintélyét, mint a Fidesz alapító tagja, s mint a Bibó Kollégiumban létrehozott szervezet ikonikus alakja: - Személyében a folyamatos megújulást és egy stabil értékrendet képviselő ember jelenik meg. Nem véletlenül a választmány elnöke hosszú évek óta. Nemzeti konzultációnk a Soros-tervre vonatkozó hét kérdést helyezi a középpontba. Elnök úr személye ebből a szempontból azért fontos, mert egyenes, határozott és a magyar érdekeket mindenek felett megvédeni képes ember.

Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Polgári esték keretében tartott előadást Fotó: Zsedrovits Enikő

Olyan megnyilatkozásokat hallunk tőle, amelyek időtállóak, legyenek azok hazánkat, vagy épp a migrációt érintő kérdések. És éppen ilyen meggyőző erővel kell képviselnünk a választópolgárok felé mindazt, ami létünk, identitásunk egyik sorskérdéséről szól. Az, hogy mi az, ami a Fidesszel történt az elmúlt harminc évben, annak sok-sok „titka” van, de a lényeg mégis az, hogy ilyen politikai erő ritkán jön létre, ami az ország szuverenitását tűzte célul, és képviseli azt következetesen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában