felújítási munkálatok

2018.10.26. 12:00

Épül a buszmegálló Mezőfalán is

A Dunaújváros – Mezőfalva közötti 6219-es út felújítása során két új autóbusz-öböl kialakítására is lehetőség adódott. A Velinszky utca és a Váci utca által határolt Kisfaludy utcán párban készülnek a felszálló és leszálló helyek, ami már több mint tíz éves vágya a település keleti részén lakó embereknek.

Horváth László

Mezőfalva A 6219-es út felújítása során két új mezőfalvi autóbuszöböl kialakítására is lehetőség adódott. A Velinszky utca és a Váci utca által határolt Kisfaludy utcán párban készülnek a felszálló és leszálló helyek.

Látványos munkákat végeznek az érintet útszakaszon. Pár napja még csak az út menti átereszek jelentek meg, múlt héten a buszöblöket kiszintezték, valamint készül az aljzat is. Márok Csabától Mezőfalva polgármesterétől megtudtuk, közel hétmillió forintos önkormányzati forrásból építtetették a megállókhoz vezető járdaszakaszt, hogy biztonságos feltételeket teremtsenek az utazáshoz. A tervek szerint november végére elkészülnek a megállókkal és ezután már nem szükséges az érintett falurész lakóinak kilométereket gyalogolni a munkába járáshoz, utazáshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában