épül, szépül

2019.10.18. 19:00

Elkészült 207 négyzetméter új járda Perkátán

A Táncsics Mihály utca első szakaszának aszfaltozása mellett a belügyminisztériumi önkormányzati alapfeladatok támogatása pályázatban szerepelt 207 négyzetméter járda felújítása.

duol.hu

A projektet egy helyi vállalkozó házaspár (Czeglédi Ferenc és Kovács Eszter) saját üzletei előtti járdafelújítás miatt részben átcsoportosítottuk a buszmegálló területére. Ezáltal megújult a Hivataltól a Postáig levő szakasz, a legforgalmasabb buszmegálló előtti területtel együtt, amely nyilván már nagyon elavult, sőt rossz volt. A buszmegálló aljzata is kapott egy aszfaltborítást, illetve a felújított járda melletti útszakasz is kisebb felújításon esett át, írja a perkata.hu.

Fotó: perkata.hu

A pályázatok szigorú elszámolása miatt csak a pályázatban vállalt 207 négyzetméter térkövezés valósulhatott meg, így a buszmegálló melletti rész a volt cukrászda bejárata előtt nem fért bele a projektbe. A kimaradt, és a felújítás mellett most már nagyon ocsmánynak látszó területet megújítását az említett más vállalkozók által történt példamutatást követve a tulajdonomban levő vállalkozás felajánlja, megcsináltatja legkésőbb jövő tavaszra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában