Fenyőfadíszítő ünnepséggel

2018.12.05. 11:00

Eljött a Mikulás az idősekhez is

Sűrű év végé­jük van az Aranydaru Szállítók Nyugdíjas Egyesülete tagjainak! Az egyesület, amely egyetlen alkalmat sem hagy ki az összejövetelre, arra, hogy tagjai hétköznapjait mozgalmassá tegye, különösen aktív az év vége közeledtével, a hagyományos családi ünnepek idején.

Pekarek János

Tegnap például fenyőfadíszítő délutánt rendeztek a Római körút 36/b szám alatti közösségi házban, ahol a klubhelyiségük is található. Illetve... Nem is annyira fenyőfadíszítő összejövetel volt ez, mint inkább egy kicsit korai Mikulás-nap. Az igaz, hogy szép kis fenyőfát állítottak a helyiségbe, remekül feldíszítve – az igazi esemény mégis csak az volt, hogy: megjött a Mikulás!

Nem késett a Mikulás a Római körúti közösségben
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Úgy, ahogyan kell, piros ruhában, fövegben, hófehér szakállal – elvégre legalább a szakáll legyen fehér, ha már az utcán éppen felmelegedéssel küzd a télre alighogy beöltözött nép... S ha már itt volt a Mikulás, minden jelenlévő klubtagnak, mind az ötvenegynéhány embernek hozott is némi édességet.

S lesz még évzáró, meg szilveszteri buli is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában