a nagyobb biztonságért

2018.05.25. 08:00

Az együttélés szabályait be kell tartani a Városháza téren is

Barta Endre önkormányzati képviselő a rendőrkapitányság vezetőjétől kér segítséget a főtéren tapasztalt gondok megoldására, mondta el a csütörtöki sajtótájékoztatón.

duol.hu

Barta Endre önkormányzati képviselő mutatta a sajtótájékoztatón, hogy délelőttönként is milyen sokan vannak a főtéren Fotó: ZsE/DH

Barta Endre szerint problémás, hogy tizenéves fiatalok hangoskodnak, vadul gördeszkáznak, bicikliznek, alkoholt fogyasztanak, a hivatal előtti téren késő délutánonként, kora esténként. A szülők például ilyenkor már nem szívesen tartózkodnak a téren, mert féltik a kisgyermeküket.

Barta Endre önkormányzati képviselő mutatta a sajtótájékoztatón,
hogy délelőttönként is milyen sokan vannak a főtéren Fotó: ZsE/DH

A képviselő örül neki, ha gördeszkapálya épül a városban, ahol a fiatalok lazulhatnak majd, ám ettől függetlenül a főtéren be kell tartaniuk nekik is az együttélés szabályait. Elmondta: a rendőrkapitánytól kér segítséget a probléma megoldására még a nyári szünet kezdete előtt, hogy megszűnjön ez a jelenség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában