bajnokok látogatása

2018.07.02. 07:30

Ez történt a múlt héten Dunaújvárosban

Két bajnok sportoló is ellátogatott a városba, illetve a szomszédba.

Pekarek János

Hétfő

Elkezdődtek a Petőfi Művészeti Liget nyári programjai. A nyitó rendezvény öt órától várta azokat a vendégeit, akik kulturális szabadtéri programokkal szeretnék színesíteni a nyárestéket. A vasárnapi műsor a Móka Miki és barátai című előadással kezdődött.

 

Kedd

Olimpiai bajnokkal erősített a kajak-kenu szakosztály! A 2008-ban C-1 1000 méteren olimpiai aranyérmes, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok Vajda Attila a szakosztály edzői csapatát erősíti a továbbiakban.

Egyre komolyabb eredményeket és folyamatosan felfelé ívelő pályát tud felmutatni a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztálya
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Szerda

Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke kedden délelőtt meglátogatta a mezőfalvi ökölvívó egyesületet, ahol kötetlen beszélgetés keretében megismerkedett a nemrégiben alakult klub működésével, illetve hasznos tanácsokkal szolgált a vezetőknek és a fiataloknak.

Csütörtök

Ez alkalommal is megemlékeztek Szent Iván éjjeléről a kulcsi Nap Háza – Hold Udvara Központban. A már hagyományosnak mondható összejövetelen ismeretterjesztő előadást, szavalatot hallhattak a résztvevők, valamint egy igazi orientális táncos előadással teremtették meg számukra az eseményhez illő, mélyen spirituális hangulatot.

 

Péntek

Ünnepélyes keretek között adták át tegnap délután a Dunaújváros Közszolgálatáért díjakat a Városháza C szárnyának rendezvénytermében. A rangos elismerést idén Bojér Éva, a személyügyi és működtetési osztály vezetője, Puskás Rozália, a vagyonkezelési osztály analitikus nyilvántartó ügyintézőjének, valamint Szögi Erikának, a főépítészi, építésügyi és környezetvédelmi osztály építésügyi ügyintézőjének adta át Cserna Gábor polgármester.

 

Szombat

Megvolt az idei negyedik haltelepítés a dunaújvárosi horgászvizekben: tíz mázsa méretes pontyot tettek a kikötői és a szabadstrandi öbölbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában