Európai szakképzési hét

2017.11.20. 18:44

Találj rá a benned lévő tehetségre!

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum több iskolája is csatlakozott a hétfőn kezdődött Európai szakképzési hét programsorozatához.

Szabó Szabolcs

A szakképzés európai hetét az Európai Bizottság hirdette meg abból a célból, hogy az Európa-szerte megrendezésre kerülő helyi, regionális és nemzeti rendezvények révén vonzóbbá tegye a színvonalas szakismereteket biztosító és minőségi munkahelyek betöltését lehetővé tévő szakoktatást és szakképzést.

A sorozat helyi szelete hétfőn a Dunaferr középiskolában előadásokkal kezdődött. Kedden délelőtt 8 és 12 óra között pályaorientációs nappal várják a diákokat, majd 15 órától a középiskola hagyományos nyílt napján mutatkozik be a pályaválasztás előtt álló általános iskolás tanulóknak.

A DSZC Dunaferr középiskolában ma és holnap délelőtt szakmai előadásokat hallgathatnak a diákok. November 23-án, csütörtökön reggel 8 órától pedig a Lorántffyban középiskolában rendeznek pályaorientációs napot: szakmai bemutatókkal, előadásokkal és munkavállalási tanácsadással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában