figyelem

2019.08.29. 16:00

Az orvosi rendelők felújítása – a rendelési helyek változása

duol.hu

Fotó: pxhere

A 12. számú felnőtt háziorvosi körzet (orvos: Dr. Janus Ágota) , 14. számú felnőtt háziorvosi körzet (orvos: Dr. Bartos Krisztina), a 15. számú felnőtt háziorvosi körzet (orvos: Dr. Majoros Emese) , a 25. számú felnőtt háziorvosi körzet (orvos: Dr. Barna Erzsébet ) 2019. szeptember 2. napjától megkezdi a visszaköltözést a Dunaújváros, Váci Mihály utca 9. szám alatti orvosi rendelőkbe.

A költözés ideje alatt a rendelés továbbra is a jelenlegi helyen, a Dunaújváros, Római krt. 47-49. (Rudas Szakgimnázium Kollégiuma) orvosi szobában lesz.

A költözés azonban igényli az orvosok, ápolók közreműködését is, ezért azt kérjük a Tisztelt Lakosságtól, hogy 2019. szeptember 2-6. napja közötti időben a feltétlenül indokolt esetben keressék fel a háziorvosi rendelőket, amennyiben lehetséges a receptfelírások, igazolások iránti és egyéb, halasztható kérelmeikkel 2019. szeptember 9. napjától keressék fel a rendelőket.

A Derkovits utcai rendelőegységben működő 1. számú gyermek háziorvosi körzet (orvos: Dr. Ambrus Éva), 2. számú gyermek háziorvosi körzet (orvos : Dr. Kunszenti Márta) 3. számú gyermek háziorvosi körzet (orvos : Dr. Makkai Noémi ) és 12. számú gyermek háziorvosi körzet (orvos: dr. Schmidt Beatrix) , továbbá a 11. számú felnőtt háziorvosi körzet (orvos: Dr. Esztergom Klára) 2019. szeptember 2. napjától megkezdi az átköltözést a Dunaújváros, Bercsényi M. u. 2. szám alatti épületbe ( volt Bánki Donát Szakközépiskola és Gimnázium épülete).

A 16. számú fogászati körzet (orvos: Dr. Adusz Mária) a Dunaújváros, Vasmű út 10. szám alatti rendelőintézetben a fogászaton fog rendelni a felújítás alatt. Az áthelyezett rendelés pontos idejét a későbbiekben közöljük.

Az önkormányzat kéri a Tisztelt Lakosságot, hogy kövessék nyomon a honlapon a frissülő információkat a rendelések helyéről, továbbá figyelmesen tájékozódjanak a rendelőkben elhelyezett tájékoztató feliratok tartalmáról.

Kérik továbbá türelmüket és megértésüket az esetleges kényelmetlenségek miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában