közlemény

2019.10.31. 09:00

Az E.ON folyamatosan dolgozik a dunaújvárosi közvilágítás javításán

Folyamatosan dolgoznak rajta az E.ON szakemberei, hogy elhárítsák a dunaújvárosi közvilágításban az elmúlt napokban tapasztalt problémákat.

duol.hu

Az Óváros néhány utcáját, illetve a város egyik kivezető útját érintő áramszünetnek olyan rejtett, speciális oka van, amelyet csak aprólékos munkával, a hálózat szakaszos leválasztásával lehetséges megtalálni és javítani. A hiba javításáig a társaság a környéken élők türelmét kéri.

Pénteken az esti órákban érkezett az első bejelentés a dunaújvárosi közvilágítás üzemeltetését végző E.ON-hoz, hogy az Óváros nagyobb területén több utcában nem világítanak a közterületi lámpák. A társaság szakemberei azonnal megkezdték a hiba javítását, de mint kiderült: olyan rejtett, speciális meghibásodásról van szó, amelynek megszüntetéséhez az érintett közvilágításihálózat aprólékos, helyszíni ellenőrzésére van szükség.

A társaság munkatársai folyamatosan ellenőrzik a vezetékeket, hogy megtalálják, mi okozza a meghibásodást, ezután tudják elkezdeni a hiba javítását. Ehhez az érintett közvilágítási-hálózat kisebb részeit egymás után kiiktatják és megvizsgálják, így derülhet ki, hogy pontosan mely szakaszon található a probléma. A hibaelhárítást az esős időjárás is nehezíti.

A hiba kizárólag a közvilágítást érinti, a lakások áramellátása biztosított. Az üzemzavar elhárításáig a vállalat a környéken élők megértését kéri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában