avató

2017.10.19. 07:00

Aranyos polgárok lettek, műsorral mutatkoztak be

A Dunaújvárosi Arany János Általános Iskola tegnap tartotta az elsős tanulók aranyos kisdiákká avatásának ünnepségét az intézmény sportcsarnokában.

Balla Tibor

Vádai Danira az aranyos diákká avató, az iskola címerével díszített kék bársonyszalagot Bredák István kötötte fel Fotó: Ady Géza

 

Vádai Danira az aranyos diákká avató, az iskola címerével díszített kék bársonyszalagot Bredák István kötötte fel Fotó: Ady Géza

A három elsős osztály tanulói rövid műsorral mutatkoztak be a többi diáknak és a szülőknek. Krizsán Gábor, a diákönkormányzat egyik vezetője egy-egy szál virággal köszönte meg a felkészítők munkáját. Ezután fogadalmat tettek, amelynek szövegét Mozsgai Rebeka 1.b osztályos tanuló mondta előre. Végezetül a nyolcadikosok a bársony szalagra tűzött iskolajelvény nyakba akasztásával fogadták kis társaikat az iskola közösségének teljes jogú tagjaivá.Garai Zsuzsanna igazgató köszöntötte őket, majd ő és két helyettese, Tibai Lászlóné és Tóthné Mess Erika kézfogással erősítették meg, hogy „aranyos kisdiákok” lettek. Zárásként elénekelték az Arany-indulót.

Tekintse meg galériánkat is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában