szépkorú polgárok

2017.12.07. 12:00

Szebbé teszi a közelgő karácsonyi ünnepeket

Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere minden körzetben köszönt egy nyugdíjast az idei adventkor, a karácsonyi készülődés idején, az idős emberek iránt érzett tiszteletének jeléül. 

Körmendi Erzsébet

Cserna Gábor polgármester elsőként Somorácz Ferencnét köszöntötte tegnap délelőtt Fotók: Ady Géza

Cserna Gábor polgármester kiemelt figyelmet fordít a Dunaújvárosban élő szépkorú polgárokra, így a számukra eljuttatott egyösszegű, ötezer forint önkormányzati támogatás célja, hogy segítsék a nyugdíjasokat és szebbé tegyék a közelgő karácsonyt! Az ötezer forintot a postás viszi, kedden kezdték a kézbesítést.

Cserna Gábor polgármester elsőként Somorácz Ferencnét köszöntötte tegnap délelőtt
Fotók: Ady Géza

Emellett a polgármester személyesen kíván boldog adventet és kellemes ünnepeket a város minden körzetében egy idős polgárnak ezekben a napokban. Elsőként kedden, majd tegnap délelőtt szintén két helyen járt: Somorácz Ferencné Erzsikének, valamint Fodor Jánosné Margit néninek adta át személyesen a jókívánságait, továbbá emléklappal és ajándékkosárral is meglepte a két, szépkorú asszonyt.

Fodor Jánosné Margit néni mutatja az emléklap borítóját

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában