az idősek világnapját ünnepelték

2018.10.03. 08:00

A nagyi főztjénél nincs is jobb a világon!

A nagyi főztjénél nincs is jobb a világon! A kis biciklit pedig a papa biztosan meg tudja szerelni!

Horváth László

Alighanem sokak számára ismerős lehet az életkép, és ez jut egyből eszünkbe, amikor az idősekre gondolunk. Érthető tehát az a szeretet, amellyel a jeles napon körülvesszük őket, akár otthon, vagy éppen egy közösségi rendezvényen.

Mezőfalván szombaton délután a Sárga Rózsa Nyugdíjasklub tagjai jöttek össze ünnepelni az éveket, egyben megköszönteni a névnaposokat.

A hagyományokhoz hűen az idén is a 75 évesnél idősebbeket köszöntötték a sárgarózsások. Verseléseikben az idős kor szépségeit és a családhoz kötődő emlékeket idézték meg, hol a költők művei nyomán, hol pedig szabad fordításban. Az idősek világnapjára összeállított kis műsort végül az idősek himnusza, a Nem csak a húszéveseké a világ című sláger közös eléneklése zárta. Ezután az ízletes vacsora és késő estig tartó tánc tette teljessé a Sárga Rózsa Nyugdíjasklub tagjainak rendezvényét. Ahogy azt már tőlük megszokhattuk, a jó hangulatból ezúttal sem volt hiány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában