szalagtűző

2018.12.17. 14:00

A megemlékezés és a búcsúzás pillanatai

A szalagavató ünnepségek szokásos forgatókönyvétől eltérően egy- perces néma felállással kezdődött a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szak­középiskolája szalagtűzője. Nemrégiben tragikus hirtelenséggel elhunyt társuk, Falusi Gergő emlékének áldoztak.

Balla Tibor

Izsák Renáta búcsúzott a ballagtatók nevében, amíg a végzősök nevében Filotás Nikolett és Kovács Alexandra köszönt el. Visszaemlékeztek arra, milyen jó is volt októberben kézben tartani a legjobb kereskedőnek járó vándorkupát reneszánsz jelmezben.

Csapó Gábornak, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum főigazgatójának és Magyar András igazgatónak két kiemelkedő teljesítményű diák, Szabó Melissza és Dansiny Dániel tűzték fel a szalagot az értük végzett munkájáért, aki már így, „szalagosan” mondta el megnyitó beszédét.

 

„Valahol ez a nap az a küszöb, amikor minden meghozott döntés mint egy négykilós bumeráng, teljes súlyával fog visszahatni az életetekre” – fogalmazott az intézmény vezetője.

A szakácsok nyitótánca után a szalagtűzések és táncok váltották egymást, miközben Hadnagy Tamás Karinthy Frigyes Tanár úr kérem című művének bevezetőjét adta elő. A színvonalasan összeállított rendezvény zárótáncát a 12F osztály adta elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában