közös ünnepvárás

2018.11.28. 17:00

A máltai játszótér adventi programjai

A Máltai Szeretetszolgálat dunaújvárosi játszóterén és játszóházában rendszeresek az aktuális időszakhoz, ünnepkörhöz kapcsolódó programok. Decemberben a karácsonyvárás lesz a középpontban.

Tóth Alexandra

Fotó: Pixabay

A programok vasárnap kezdődnek a délután kettőkor nyitó kézműves-foglalkozással, amikor karácsonyi díszeket készítenek a gyerekek. A következő vasárnap közös gyertyagyújtásra hívják a kicsiket a szervezők délután négy órakor, rá egy hétre, 16-án pedig egy kellemes uzsonnán vehetnek részt a gyerkőcök, ahol meleg tea, finom sütemények és zsíros kenyér lesz a menü.

Természetesen a Mikulás is ellátogat a játszótérre, december 6-án, délután 15 órakor érkezik majd teli puttonnyal.

A koszorún a negyedik gyertyát 23-án gyújtják meg a máltaisok, ekkor tartja a szervezet a karácsonyi összejövetelét is. Itt is lesz enni- és innivaló, valamint apró ajándékok is, amikkel kedveskednek egymásnak a résztvevők.

Az óévet is együtt szeretnék búcsúztatni a gyerekekkel a játszótéri dolgozók. A szilveszteri játszóparti december 30-án lesz, délután három órától. Az eseményekre mindenki hozza magával a kreativitását és egy kis vidámságot, minden más pedig adott lesz. A programok ingyenesek, bővebb információt Gé­cziné Nagy Zsuzsannától lehet kérni a 30/256-6311-es telefonszámon.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában