összeállítás

2019.08.26. 09:30

A hétvége legolvasottabb hírei

Az alábbiakban közöljük azokat a cikkeket, amelyre a legtöbben kattintottak itt nálunk a duol.hu-n.

duol.hu

https://www.duol.hu/helyi-kiemelt/arokba-hajtott-egy-minibusz-dunaujvarosnal-2973052/

Eddig tisztázatlan körülmények között egy gépjármű 2019. augusztus 24-én 16 óra 30 perc körül a 6-os főút 67-es kilométerszelvényében az útról letért és egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében a járművet vezető férfinek súlyos sérülése keletkezett.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/eltunt-egy-63-eves-dunaujvarosi-ferfi-2971066/

A férfi 2019. augusztus 7-én lakhelyéről dolgozni indult, azonban azóta életjelet nem adott magáról és a rendőri intézkedések eredményre nem vezettek. Felkutatása jelenleg is folyamatban van.

Hegedüs János 165 centiméter magas, zömök testalkatú, ősz hajú. Eltűnésekor szürke szabadidő nadrágot, zöld pólót és szürke edzőcipőt viselt.

https://www.duol.hu/egyperces/nem-horrorfilm-valosag-halott-madarak-ezrei-hullottak-az-egbol-2970103/

Az egyesült államokbeli montanai vadrezervátumot érte tragikus csapás, amikor az előző hétvégén óriási jégeső esett. A hatalmas jégdarabok és a legalább 70 km/h erősségű szél együtt pusztító viharrá fokozódott, ami madarak ezreinek a halálához vezetett .

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/halalos-baleset-enyingen-2969302/

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. augusztus 22-én 7 óra 30 perc körül Enyingen, a Fő utcában, ahol egy kamion és egy Renault típusú kisbusz ütközött össze. A baleset során a kisbuszt vezető 24 éves helyi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/hajraznak-jon-a-koporeteg-2972473/

Szó szerint az út végéhez közelednek a kivitelezők a Vasmű út rekonstrukciójával. Tegnap már nyolcvanöt százalékos állapotban volt az aszfaltozás, az úttest nagy részén már elkészült mind a négy sáv burkolata, és a járda egy részén már teljes szélességben megtörtént a térkövezés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában