Ez történt a héten

2019.07.05. 18:00

A hét legolvasottabb hírei

Összegyűjtöttük a hét legolvasottabb híreit rövidített formában. A linkre kattintva eljutnak a teljes cikkhez.

duol.hu

Fotó: publicdomainpictures

Zavaró a szirénázás – ezért van éjszaka is hangjelzés

A nyárestéken valamennyiünk ablaka nyitva van, az utca zajai így fokozottabban szűrődnek be az otthonokba. A lakosság részéről sok panasz érkezik, mert hangos a mentő-, tűzoltó- és rendőrautók szirénája.

Kölyökkutyát mentettek a Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltók

Azt mondják, hogy a hősök közöttünk járnak, nos erre az állításra erősítettek rá a Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltók, akik egy bajba jutott kiskutyán segítettek.

Eljárás indult a mezőfalvai „kamutábornok” ellen

A 43 éves férfi rendőr altábornagynak adta ki magát. Azt állította, hogy magas szintű kapcsolatain keresztül nagy értékű üzleti projektek elnyerésében tud segíteni.

Kapitális harcsát fogott ki a Dunából az elszánt horgász

Hihetetlen szerencsével, profi felkészültséggel, kapitális zsákmányt fogtak a Dunában: egy 54,5 kilós harcsát! Az igazi virtust jelentő kalandról Nagy Gáborral, a sikert elérő, érthetően büszke, dunaföldvári horgásszal beszélgettünk.

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2018. december 6-ra virradóra Dunaújvárosban több gépjármű első és hátsó emblémáját lefeszegette és eltulajdonította.

Tűzoltók szabadították ki a sofőrt felborult autójából – videóval

Lesodródott az útról és a három méter mély vízelvezető árokba borult egy személygépkocsi Székesfehérvárnál, a 7-es és a 8-as főút közös szakaszán. A szabadbattyáni lehajtónál történt balesetben az autó vezetője a jármű összeroncsolódott teteje és kormányoszlop közé szorult.

Családi házba rohant egy kamion Solton – képgalériával frissítve

A kamion nagy erővel csapódott a házba. Úgy tudjuk, hogy az ingatlanban egy fiatal házaspár lakik. Információink szerint a jelenleg 7 hónapos várandós anya csupán néhány perccel a kamion becsapódása előtt hozta ki kétéves gyermekét abból a szobából, amelynek a falát bedöntötte a jármű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában