Hétvégi programajánló

2019.06.22. 16:00

A Halott Pénz ma este koncertezik Siófokon!

Ugyan, a pünkösdi hosszú hétvégének már csak az emléke él bennünk, egy átlagos hétvégét is megtölthetünk tartalmas programokkal.

duol.hu

Ne feledd, hogy részletes kínálatot találsz a likeBalaton.hu oldalán!

Everness Fesztivál 2019 – A tudatosság ünnepe

Június 19–24., Alsóörs – Ünnepeld a tudatosságot és töltődj fel Európa legnagyobb önismereti fesztiválján Alsóörsön! Európa legnagyobb önismereti és életmódfesztiválját hetedik alkalommal rendezik meg. Egy héten át megünneplik a tudatosságot, teret adnak a feltöltődésnek, és olyan közösséget hoznak létre, amelyből egész évben lehet töltődni.

Az Everness Fesztivál még tart Alsóőrsön
Fotó: fesztiválfotó

Levendula Fesztivál

Június 21–23., Tihany – Tihany egyik legikonikusabb eseménye, amelyen ugyan a csodálatosan sokoldalú növény a főszereplő, azonban köré építettek számos olyan programot is, amelyen a családosoktól kezdve az idősebb korosztályig mindenki jól szórakozik.

Múzeumok Éjszakája Balatonszárszón

Június 22., Balatonszárszó – A település csatlakozik az országos rendezvénysorozathoz. Az est során a vendégek a boszorkányság rejtelmeibe nyerhetnek betekintést, végig járhatják a druidák ösvényét, zárásként pedig tűzzsonglőrökkel is találkozhatnak.

A Halott Pénz koncertezik a Plázson

Június 22., Siófok – a Halott Pénz koncertezik Siófok legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínén, a Plázson.

További izgalmas és színes programokért kattints a likeBalaton.hu oldalára!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában