közlemény

2019.08.07. 18:55

A FIDESZ Magyar Polgári Szövetség – Rácalmás Közleménye

TISZTELT RÁCALMÁSI POLGÁROK!

TÁRGY: „Ej, nem érünk arra rá!” – Rácalmáson semmiképpen!

A Rácalmási Fidesz az alábbiakat közli RÁCALMÁS VÁLASZTÓPOLGÁRAIVAL, tekintettel arra, hogy sem a szervezetünk, sem a pártolóink és legfőképpen a barátaink tekintetében sem tűrjük el a városban terjesztett FENYEGETÉSEKET!

  • A jelenleg leköszönő testület egyszer már elhaknizta a fürdőberuházást a Rácalmásiaknak a legutóbbi (2014. október 12.) helyhatósági választásig, majd aljas módon a helyi Fidesz programját ellopva (ami a valóságos viszonyokat tette prioritássá akkori programjában is, ahogyan ma is azt teszi!) Sportcsarnokot épített az adófizetők pénzén. (Tehát: hazudtak, programot (is!) tőlünk lopták – minden utcában fürdőépítéssel haknizva, meg azzal, hogy nekik senki nem mond meg semmit! – vigyázzatok, mert hangfelvétel van róla a mai napig megőrizve!)
  • Baráti, tagtársi, polgári és támogatói rendszerünket jól ismerve még pénzbírsággal is sújtották őket (a tóavatáson cowboy-táncot járó Városvédőket) PLAKÁTSZAGGATASÉRT! Jól tessék figyelni, mert ezt most sem fogjuk eltűrni jottányit sem. Mert elegünk van az agresszív, arrogáns és tudatlan hozzáállásukból, amivel nem a többség meggyőzésére, képviseletére, hanem a mi megkárosításunkra törekednek. (Több, mint 30 éve.)
  • Többen jelezték, hogy személyesen, vagy üzenő-üzemmódban megfenyegették őket azzal, ha a helyi Fidesz Magyar Polgári Szövetség jelöltjeivel bármilyen kapcsolatot tartanak, vagy velük beszélgetnek, kezet fognak nyilvánosan, vagy bármit aláírnak nekik „Akkor nektek végetek!”, vagy: „Kicsinállak egy hét alatt!”. EHHEZ MEG ENNYIT KÖZLÜNK: A megfélemlítés a gyávaság és labanclázadás eszköze – tegye ezt bárki, bármely munkahelyen, bármilyen közegben, suttogva, üzenve, vagy névtelen levélben.
  • A Rácalmási Fidesz Magyar Polgári Szövetség nem üzenget senkinek semmit! PROGRAMUNK VAN! – időben megtudja mindenki. Nem haknizunk mások megkárosítására álomképekkel és soha nem létező program-ütemekkel, mert nekünk JÖVŐKÉPÜNK VAN! És legfőképpen nem fenyegetünk. Azt viszont most megígérjük, hogy a falig megyünk, hogy végig vigyük RÁCALMÁSON IS A RENDSZERVÁLTÁST.

    Nem aludni akarunk hazajárni, nem a hátunk mögött akarjuk intéztetni a KÖZÜGYEKET, és SOKKAL TÖBB TÁMOGATÁST AKARUNK NYERNI A MAGYAR KORMÁNYTÓL, mint azok, akik ugyan hivatkoznak rá, csakhogy a világon semmi közük nincs benne.

    Tiszteletet minden RÁCALMÁSI VÁLASZTÓPOLGÁRNAK!

    2019. augusztus 9.

    Rácalmás Fidesz-elnöksége

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában